Formularz zamówienia


W treści zapytania należy zamieścić informacje: wielkość (ilość porcji), smak, tematyka, data planowanego przyjęcia.


Cennik:


Torty jednopoziomowe w kremie maślanym z białą czekoladą:

- do 12 porcji od 180 zl

- 13-18 porcji od 210 zł

- 19-23 porcje od 260 zł

- 24-26 porcje od 310 zł

- 27- 30 porcji od 360 zł


Torty jednopoziomowe obłożone masą cukrową

 

- do 12 porcji od 190 zl

- 13-18 porcji od 250 zł

- 19-23 porcje od 300 zł

- 24-26 porcje od 350 zł

- 27- 30 porcji od 400 zł


Torty piętrowe

- wykończenie kremem maślanym od 380 zł (za najmniejszy rozmiar - 30 porcji)

- wykończenie masą cukrową od 430 zł (za najmniejszy rozmiar - 30 porcji)


Torty weselne - od 12 zł za porcję


Torty firmowe - od 10 zł za porcję


Torty last minute- zamówienie w czasie krótszym niż 5 dni (torty obłożone masą cukrową, dekorowne figurkami z masy cukrowej) lub 3 dni (torty obłożone kremem maślanym) przed odbiorem - dopłata 20% ceny tortu.


Cena zależy od dekoracji.






Pracownia Artystyczna Katarzyna Grzegorek

ul. Miedziana 14, 90-038 Łódź
NIP 9680901898 REGON 364853025

 

nr konta: 02 1140 2004 0000 3202 7630 4826

 

tel. 794691174 (godziny kontaktu wtorek-sobota 9:00-17:00)


Ze względu na specyfikę pracy kontakt osobisty w Pracowni możliwy wyłącznie po wcześniejszym umówieniu terminu.


W zwiazku z Ogolnym Rozporzadzeniem o Ochronie Danych (RODO) informuję, iż dane osobowe udostępnione przez Was, sa kazdorazowo usuwane po realizacji zamówienia i nie są przechowywane przeze mnie. Nie prowadzę żadnych akcji marketingowych z wykorzystaniem Waszych danych, nie udostępniam ich również żadnym instytucjom. W kazdej chwili możecie zwrocic sie z pytaniem o Wasze dane.


 

 


 

 

 

 

 

Warunkiem rezerwacji terminu i realizacji zamówienia jest wzajemne potwierdzenie rezerwacji oraz wpłata zadatku 

(40% wartości zamówienia). Zamówienia „na ostatnią chwilę” (do 5 dni)- wpłata zadatku w wysokości 100% wartości.

Wycena ważna jest 3 dni. Po tym czasie w przypadku braku odpowiedzi oraz wpłaty zadatku zapytanie zostaje anulowane.

Złożenie zamówienia jest równoznaczne z oświadczeniem o znajomości regulaminu i jego przestrzeganiu.

 

 

Regulamin

 

1. Oferta produktów zamieszczona na stronie www.niezlababeczka.pl ma jedynie charakter informacyjny i 

nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 543 Kodeksu Cywilnego.

2. Ceny wyrażone są w polskich złotych.

3. Klient, który nie życzy sobie aby zdjęcie jego tortu zostało umieszczone w Internecie czy mediach musi

 poinformować o tym fakcie Pracownię w trakcie składania zamówienia.

Zamówienie 

4. Zamówienia należy składać poprzez formularz zamówienia, uwzględniając indywidualne prośby.

5. Po zatwierdzeniu zamówienia zmiany w zamówieni są zazwyczaj niemożliwe, zamawiający nie może takiego 

zamówienia wycofać.

6. Zastrzegam prawo do modyfikowania projektów oraz wzorów, tak aby dostosować je do stylu Pracowni,

 sezonowości (w przypadku smaków) oraz do warunków technicznych Pracowni. 

Pracownia nie kopiuje projektów innych autorów.

7. W przypadku nieodebrania zamówienia przepada ono po 24h, a zadatek nie jest zwracany.

8. Klient wysyłając Pracowni materiały (logo, znaki zastrzeżone i inne) do wykorzystania w pracy nad tortem 

oświadcza, że posiada do nich wszelkie prawa 

i zgadza się na ich wykorzystanie przez Pracownię.

9. Złożenie zamówienia jest równoznaczne z:

· oświadczeniem o znajomości regulaminu i jego przestrzeganiu,

· wyrażeniem zgody na zawarcie umowy sprzedaży,

· wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych klienta na potrzeby 

realizacji zamówienia zgodnie z art.23 ust.1 Ustawy o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29 sierpnia 1997r

(Dz. U. Nr 133 z dnia 29.10.1997 r).

Informacje o produkcie, transporcie i sposobie przechowywania

10. Torty i pozostałe wypieki należy przewozić z wyjątkową ostrożnością, na płaskiej powierzchni. 

Należy je zabezpieczyć przed przesuwanie. Powinny trafić do lodówki w przeciągu godziny od momentu 

odebrania go z pracowni (za wyjątkiem pierniczków- przechowujemy je w suchym miejscu).

11. W przypadku przenoszenia tortu zapakowanego w karton z rączką nie zaleca się podnoszenia za nią, 

ponieważ może się rozerwać.

12. Torty i pozostałe wypieki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

 (częste otwieranie lodówki zwiększa wilgotność, co może zaszkodzić dekoracji). 

13. Tort i babeczki najlepiej spożyć w ciągu 36 h od momentu odbioru. Trwałość pierniczków to 2 miesiące.

14. Sposób krojenia – długim ostrym nożem, zanurzanym w gorącej wodzie przed każdym krojeniem.

15. W torcie i dekoracji mogą znajdować się wykałaczki, druciki dekoratorskie lub inne dopuszczone do 

kontaktu z żywnością elementy. Zaleca się przestrzeganie szczególnej ostrożności - 

w przypadku spożywania tortów zawierających ww. elementy  - szczególnie przez dzieci 

(wskazany nadzór osoby dorosłej).

16. W pracowni stosuje się zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, mleko, orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, nerkowce, pekan i produkty pochodne, soję, kakao, orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne, nasiona sezamu i produkty pochodne.

W związku z powyższym tort może zawierać śladowe ilości ww. składników.

17. Pracownia nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku złego przechowywania (poza lodówką lub chłodnią) 

oraz nieostrożnego transportu.


 

 

 

 



Imię i nazwisko:
Telefon:
E-mail:
Treść:
Przepisz kod z obrazka:
token